Vize İçin Gerekli Evraklar

Şirketimize kayıt için gelmek istediğinizde vize için getirmeniz gereken evraklar:
 
  • Pasaport en az 1 yıl süreli bordo renkli çipli pasaport olmalı
  • 3 adet fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evliler ve çocuklar için nüfus müdürlüğünden alınacak olan nüfus kayıt örneği
  • Bekar ise babası dışında, evli ise kocası dışında bir mahremiyle gitmek isteyen bayanların; bekarsa babasından, evli ise kocasından muvaffakatname alması gerekir.
  • Kendisine mahrem olan şahsın taahhütname vermesi gereklidir. Ödeme ise pasaport tesliminde euro olarak kabul edilir.
 
Önemli Not: Hacılar turizm mahremsiz umre seyahati yapmamaktadır. 



AVRUPA   VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKEN  EVRAKLAR


• Avrupa   seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport. Eğer var ise eski pasaportlarınız. ( Pasaport hamilinin imzası bulunmas? ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir. )
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Almanya Schengen Vizesi başvuru formu
• Almanya Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı, imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• Almanya’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
• Son 6 ay içerisinde çekilmi? 2 adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf.
• Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
• Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi. ( Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir )
• Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
• Fuar ziyareti gerçekleştirecek yolcuların fuar giriş bileti.
• Protokol yazısı. ( Daha önce Schengen vizesi bulunmayan pasaport sahipleri ba?l? bulunduğu Emniyet Müdürlüğü’nden protokol yazısı almaları zorunludur.)
• Yurt dışında kalınacak süreyi kapsayan 30.000 € teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi.
• 1 adet önlü arkalı çekilmiş kimlik fotokopisi, kimlik bilgileri okunur olmalıdır.
• Bağkur primlerinin ödendi belgesi.
• Son okul diplamasının fotokopisi.


devamı ...





Hacılar Turizm

Hac

Umre